Hakket Skinke med Porsjerte Egg

En lunsj oppskrift funnet i “60 Ways to Serve Ham” publisert
av Armour & Company i 1930
Hakket Skinke med Porsjerte Egg

Armor & Company publiserte en serie med disse  små kokebøkene på 1920 og 1930 tallet for a reklamere for skinkene og baconet de produserte , alle med svært kunstneriske illustrasjoner som dette. Hvis du har lyst til å laste ned denne kokeboka i pdf-format, klikker du på tittelen nedenfor.

‘60 Ways to Serve Ham’

Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6

Ingredienser
4,74 dl skinkerester, hakket
4,75 dl hakket kokte poteter
1/2 grønn paprika, hakket
1/2 medium løk, hakket
2 ss stekefett fra en bakt skinke
1,2 dl selleri i terninger
1/4 ts pepper
1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

Smelt stekefettet og stek den grønne paprikaen, løken og selleriterningene. Bland med hakket skinke og poteter og  tilsett krydder. Tilsett litt varmt vann hvis blandingen er for tørr. Form til kaker omtrent 2,5 cm tykke. Stek i stekefettet til gjennomvarme og litt brunet. Serveres med et posjert egg på hver kake.