Agurk og Sitron & Dill Kremost Te Sandwicher

072_cucumber sandwich_thumb[3]
ingredienser
4 gram kremost, ved romtemperatur
2 ss hakket frisk dill
Revet skall og saft av 1 sitron
Salt og nykvernet sort pepper
6 skiver av god kvalitet hvitt brød, skjær vekk skorpen, hvis ønskelig.
1/3 store engelske steinfrie slangeagurk (ca 10 cm), finsnittet

Blir 12 stk.

Fremgangsmåte:
I en liten bolle, kombinere kremost, fersk dill, sitronskall og sitronsaft. Krydre blandingen med salt og pepper.

Legge brødskivene på arbeidsbenken og fordele kremost jevnt over hver skive, i et tynt lag. Ordne agurk skiver i rader over 3 skiver av brødet. Legg de resterende tre oppå med kremostsiden ned, og kutt hver doobelskive i fire slik at du får fire like kvadratiske små sandwicher. Serveres umiddelbart.

Oppskrift: Melissa D’Arabian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s