Akevittmarinerte Multer Med Råkrem

124_multer_thumb[3]
At det enkle ofte kan være det beste, er denne multedesserten et godt eksempel på.

Ingredienser:
500 g multer
2 ss sukker
ca. 2 ss akevitt , kan sløyfes
Råkrem:
4 eggeplomme
3 ss sukker
3 dl kremfløte

Fremgangsmåte:
Ha multer i en kjele og varm dem opp til de er lune. Smak til med sukker og akevitt. Akevitten skal bare runde av smaken på multene.

Råkrem; Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker.Pisk kremfløte stiv og vend den inn i eggedosisen.

Server lune multer med råkrem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s