Ananasfromasj

ananasfromasj_page_thumb[2]

1 liten boks ananas, knust
3 egg
2 ss sukker
2 dl ananassaft
saft av en sitron
8 plater gelatin
3 dl fløte
jordbær eller bringebær

BIøt gelatinen i kaldt vann og smelt den i 1 – 2 ss kokende vann. Eggeplommer og sukker piskes til eggedosis, tilsettes sitronsaft, ananassaft, og den smeltede gelatinen. Fløte og eggehviter stivpiskes hver for seg og tilsettes eggedosisen sammen med knust ananas. Fromasjen fylles i form og settes kaldt til den er stivnet. Pyntes med bær.

6 personer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s