Appelsinbåter Dyppet i Sjokolade

En enkel oppskrift på forfriskende julesnacks
funnet på
jacobs.no

Appelsinbåter Dyppet i Sjokolade

Disse små snacksene har en frisk og god smak og passer utmerket i julen.

4 porsjoner

Ingredienser
4 appelsin, kuttet i båter
400 g mørk sjokolade, smeltet
4 ss kokosmasse eller
4 ss hasselnøtter, hakket

Fremgangsmåte

[1] Skjær appelsinen i passende båter, og legg dem til ”tørk” på et kjøkkenpapir i 30 minutter.

[2] Dekk et ovnsbrett med bakepapir.

[3] Finhakk kokos og sjokolade hver for seg og ha i to ulike skåler. Smelt sjokolade i vannbad. Dypp en og en appelsinbåt halvveis ned i sjokoladen. Avkjøl litt før du dypper appelsinen ned i kokosen eller hasselnøttene. Serveres med en gang.

Advertisements