Bacon & Cheddar Potetskall

En rask og enkel snackoppskrift funnet på countryliving.com
Bacon & Cheddar Potetskall

Blir 8 porsjoner.
Oppskrift fra tasteofhome.com’s testkjøkken

Ingredienser
4 store bakte poteter, bakt
3 ss rapsolje
1 ss revet parmesanost
1/2 ts salt
1/4 ts hvitløkspulver
1/4 ts paprika
1/8 teskje pepper
8 bacon strips, kokt og smuldret
3,5 dl revet cheddar
1,2 dl rømme
4 vårløk i skiver

Fremgangsmåte

[1] Kutt potetene i to på langs. Skrap ut potetmassen, men la det være igjen ca 7 mm (lagre potetmasse for annen bruk).

[2] Bland oljen, parmesanost, salt, hvitløkspulver, paprika og pepper i en liten bolle, Pensle både utsiden og innsiden av potetskallene med blandingen.

[3] Pakk skallene inn i folie og plasser de i bålglørne til de er blitt sprø. Snu de ofte. Pakk de ut og dryss bacon og cheddarost i skallene. Pakk de inn igjen og legg de på glørne i 2 minutter til eller til osten har smeltet. Topp med rømme og løkskiver og server umiddelbart.