Baconinnpakkede Kyllingklubber

En tv kokks vri på en piknik klassiker funnet på BBC food
Baconinnpakkede Kyllingklubber

BBC Saturday Kitchen presentatør James Martin gir en gammel familie favoritt en ansiktsløftning – perfekt for en piknik.

Ingredienser
Saften av 1 sitron, pluss ekstra båter til serveringen
2 hvitløksbåter, knust
12 kyllingklubber
12 striper røkt bacon
En fersk baguette, til serveringen

Fremgangsmåte

[1] Varm ovnen til 200 C / 180 C vifte / gass 6. Bland sammen sitronsaft og hvitløk med litt krydder. Prikk klubbene flere ganger med en skarp kniv og dryss med halvpartene av sitronsaftblandingen. Rull hver klubbe inn i en bacon stripe og legg de i et enkelt lag i en ovnspanne. Dryss på resten av sitronsaftblandingen.

[2] Stek i 45-50 minutter til kyllingen er ferdig og baconet begynner å bli sprøtt. Avslutt under grillen hvis du liker baconet ditt veldig sprøtt.

[3] Spis kyllingklubbene varme eller la de bli kalde, og avkjøl de i kjøleskapet til du er klar til å pakke de ned i en lufttett beholder sammen med resten av pikniksakene. Server med ferske baguetter og litt ekstra sitron presset over kyllingen, hvis du ønsker det.