Innbakt Krabbe fra Rangoon

Baked Crab Rangoon_food-com_page_thumb[2]

Ingredienser
450 g Neufchatel ost, myknet (lav fett kremost)
1 (170 g) boks med krabbekjøtt, avrent og delt i flak
4 -5 vårløk i tynne skiver
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ts Worcestershire saus
1 ts soyasaus
1 (48 arks) pakke wonton skins *
2,5 – 5 dl smeltet smør

Fremgangsmåte

[1] I middels stor bolle, kombiner alle ingrediensene unntatt wonton skinn og smør.

[2] Rør til alt er godt blandet.

[3] Plasser en teskje fyll på midten av hvert wonton skin.

[4] Fukt kantene med vann.

[5] Brett i to for å danne trekant, trykke kantene sammen for å forsegle.

[6] Trekk nederste hjørnene ned og overlapp litt; Fukt et hjørne og trykk ned for å forsegle. (Vanligvis er det en tegning som forklarer det på wonton skin pakken.

[7] Ordne wonton-trekantene på en smurt stekeplate.

[8] Penslede  med smeltet smør.

[9] Stekes i 425º F / 22oº C i ovnen i 12-15 minutter, eller til de er gyllenbrune.

[10] Serveres varme med en valgfri godt krydret asiatisk saus.

Merk: Disse wonton-trekantene kan også frityrstekes, hvis du foretrekker det.

* Papir-tynne ark av deig laget av mel, vann, egg og salt brukes til å lage wonton, egg ruller og gyoza. Kan fåes kjøpt i asiatiske butikker.