Bakte Marsipanepler

bakte marsipanepler_page_thumb[2]

Tilberedningstid: Ca. 20 min.
Steketid: 15-20 min.
Ovnstemperatur: 225°C
Nederste rille i ovnen
Kan ikke fryses

4 store epler
100 g marsipan
3 ss rom
2 ss fløte 35%
2 ss rosiner
2 ss smør

Skyll og tørk eplene. Skjær vekk ca. 1 cm av toppen og stikk ut kjer-
nehuset.

Rør marsipanen sammen med rom og fløte og bland i rosinene.

Fordel fyllet i eplene og sett dem i et smurt ildfast fat. Drypp smeltet smør over og stek som angitt.

Server eplene varme, med råkrem eller vaniljekrem til.

4 porsjoner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s