Barbecuemarinerte Kyllinglår

Barbecuemarinerte Kyllinglår

NB: Stekes kyllinglårene på trekullgrill, skal risten stå ca 10 cm over glørne. Steketid 8-10 minutter på hver side.

6-8 porsjoner

Ingredienser
12- 16 kyllinglår
Saus:
3 ss tomatketchup
1 ss olje
1 ss sidereddik
1 ss soyasaus
2 ss honning
2 ts gri/Ikrydder
1 ts hvit/øksalt
1 ss /økpulver
1 ss paprika
1/2 ts malt kanel
1/2 ts malt nellik

Fremgangsmåte

[1] Bland sausingrediensene og smør sausen over kyllinglårene. La dem trekke i 30 minutter.

[2] Pensle grillristen med olje og legg lårene på den uten at de berører hverandre. Stek under middelsvarm grill 6-8 minutter på hver side. Pensle med ekstra saus spedd med litt sidereddik om nødvendig.

[3] Server kyllinglårene med kålsalat eller bladsalat, tomat- og agurksalat og brød.