Biff à La Lindstrøm

968_biff a la lindstrøm_thumb[10]

Ingredienser
500 g kjøttdeig
1 egg
1 dl melk
1 ts salt
nykvernet sort pepper
100 g kokte poteter
30 g syltede rødbeter
30 g syltede agurker
20 g kapers
2 ss hakket sjalottløk
10 mandelpoteter
1/2 ts revet pepperrot
50 g smør
2 dl melk
salt og pepper
små sylteagurker (cornichons)

Tilberedning
I en bolle, rør sammen kjøttdeig, kokt og moset potet, egg, melk og krydder, bland i hakket løk, rødbeter, kapers og sylteagurk. Formes til fine karbonader. Stekes i en ss smør til de er gyldne. Serveres med en rosa kjerne, slik at de er saftige.

Lag potetmos av pressede mandelpoteter, miks inn smør, melk og smak til med pepperrot, salt og pepper. Server med sylteagurker, tyttebær og stekesjy.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s