Biff med Brie

En fancy lunsjoppskrift funnet i “Minikokeboken – Storfekjøtt Klassisk og Moderne” utgitt av Opplysningskontoret for KjøttBiff med Brie

Biff kan være så mye mer enn bare en biff. Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir mild og aromatisk smak.

2 porsjoner

Ingredienser
2 biffer a 180 g (mørbrad, ytre- eller indrefilet)
2 ss smør/margarin
ca. 1/2 ts salt
ca. 1/4 ts pepper
2 skiver bifftomat
ca. 100 g brie
1 ss pinjekjerner
2 ss rips- eller portvingelé

Slik gjør du

[1] Rist pinjekjernene forsiktig i pannen til de blir gylne. Krydre biffene og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden.

[2] Snu biffene og stek tomatskivene lett på begge sider. Legg en tomatskive og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene på osten.

[3] Legg lokk på pannen og la det steke ca. 2 minutter til osten smelter litt. Server med en grønn salat og rips- eller portvinsgele.

Advertisements