Biff med Soppsaus

En smakfull lunsj eller middagoppskrift funnet i
“Lær Mer om Sopp”utgitt av BAMAgruppen i 1982

Biff med Soppsaus

Biff med soppsaus serverer du med friterte poteter og
purrestrimler og en blandet salat.

4 personer.
Tilberedningstid: 10- 15 min.

Ingredienser
100 g hvit champignon
100 g kantarell
100 g brun champignon
2 1/2 dl fløte
1/2 buljongterning oppløst i 2 1/2 dl vann
Maisennamel til jevning
4 biffer (á 200 g)

Fremgangsmåte

Soppen skjæres i skiver og Freses raskt i en teflonpanne. Tilsett fløte og buljongen. Kok blandingen 4-5 min til den tykner. Sausen kan spes på med 1 ss maisennamel utrørt i 1 ss vann hvis du ønsker den tykkere. Stek 4 biffer. Anrett biffen på en tallerken og hell sausen over rett før servering.