Bondepasta

En herlig pastaoppskrift funnet i “Lær Mer om Sopp”
utgitt av BAMA gruppen i 1982
bondepasta

En flott måte å servere velsmakende sopp på – i en enkel,
kremaktig, deilig soppasta!

4 porsjoner
Tilberedningstid: 10-15 min.

Ingredienser
400 g pasta
250 g bacon
6-7 spinatblader eller 2 kvaster persille
1 gulrot
1 persillerot
1/2 purre
250 g blandet sopp

2 dl fløte

Fremgangsmåte

[1] Kok pasta etter anvisning på pakken. Kutt bacon og grønnsakene i grove biter. Kutt soppen i skiver.

[2] Fres ingrediensene i en teflonpanne. Tilsett fløte og la det koke 2-3 min.Legg pastaen i en bolle og hell sausen over. Server straks.


Tips:
Fløten kan erstattes med melk jevnet med litt mel. Serveres gjerne med en bagett og en grønn salat!

Advertisements