Caprice Pannekaker Med Romsaus

caprice pancakes with rum sauce_page_thumb[3]_thumb

2,85 dl pannekake batter
2,85 dl romsaus*
3 pærer, skrelte, med kjernehuset fjernet
      og skåret i skiver
200 g hermetisk ananas
      eller terninger av frisk ananas

Lag pannekaker. Legg dem på en tallerken med bakepapir mellom hver pannekake, og holde dem varme over en kjele med varmt vann. Lag romsausen og holde varm. Sett av noen pæreskiver og ananas biter til til pynt; Bland resten sammen. Ha litt fruktblandingen i hver pannekake og rull dem opp. Ordne dem på et serveringsfat, øs over litt av sausen og pynt med den reserverte frukt. Serve gjenværende saus separat.

*Romsaus

1 ss potetmel
2,85 dl melk
50 g sukker
2 ss rom

Bland potetmel med 3 ss kald melk. Varm resten av melken til kokepunktet; Hell dette over potetmelet, rør godt. Hell alt tilbake i kjelen, tilsett sukker og kok til det har tyknet, rør godt. tilsett rom og varme i 1-2 minutter.

Advertisements