Chakalakapotet

En spenenede versjon av bakt potet funnet i “Mett på en litt sunnere måte” en gratis e-brosjyre utgitt av tine.noChakalakapotet

* For å lage en enkel versjon av chakalaka, start ved å varme olje i en kjele og tilsette hakket løk, hvitløk og grønn paprika. Grønnsakene freses til løken er gjennomsiktig og deretter tilsettes karri og chili pepper og en boks bønner i tomatsaus. Kok opp til alt er gjennomvarmt. Bland litt av chakalakaen med cottage cheese hvis du ikke forkjøpt blandingen ferdiglaget. Server resten av chakalakaen ved siden av til stekt eller grillet kjøtt.

1 porsjon

Ingredienser
1 stor bakt potet
½ beger (150 g) Cottage Cheese Chakalaka *

Fremgangsmåte

Skjær et snitt i den bakte poteten og fyll med Cottage Cheese Chakalaka. Litt urter på toppen gjør poteten ekstra fristende. Godt som egen rett eller tilbehør til stekt eller grillet kjøtt.

* For å lage en enkel versjon av chakalaka, start ved å varme olje i en kjele og tilsette hakket løk, hvitløk og grønn paprika. Grønnsakene freses til løken er gjennomsiktig og deretter tilsettes karri og chili pepper og en boks bønner i tomatsaus. Kok opp til alt er gjennomvarmt. Bland litt av chakalakaen med cottage cheese hvis du ikke forkjøpt blandingen ferdiglaget. Server resten av chakalakaen ved siden av.