Chokolatetown Pai

En paioppskrift funnet i “Hershey’s Make It Chocolate”
utgitt i 1987

Chokolatetown Pai

8 til 10 porsjoner

Ingredienser
En 23 cm ustekt paibunn
1,2 dl smør eller margarin, myknet
2 egg, pisket
2 ts vaniljesukker eller 2 ss bourbon
2,4 dl sukker
1,2 dl mel
2,4 dl kokesjokolade brutt opp i små biter
2,4 dl hakket pekan- eller valnøtter
Feststemt Pisket Kremfløte (valgfritt, oppskrift følger)

Fremgangsmåte

Lag paibunnen og sette den til side. Varm opp ovnen til 175 C. Rør smøret luftig i en liten bolle og tilsett egg og vaniljesukker eller bourbon. Bland sukker og mel og tilsett det til smør/egg blandingen. Rør inn sjokoladebiter og nøtter. Hell deigen i den ubakte paibunnen. Bak i 45 til 50 minutter eller til gyllen på toppen. Avkjøl i en time. Serveres varm. Garner med Feststemt Pisket Kremfløte, hvis ønskelig.

Feststemt Pisket Kremfløte

Bland 1,2 dl kremfløte, 2 ss melis og 1/4 ts vaniljesukkert eller 1 teskje bourbon. Pisk til kremen er stiv.

Blir ca 2,4 dl ferdig krem

Advertisements