Club Sandwich med Torsk

En ny vri på club sandwichen funnet i “Torsk til Hverdag
og Fest” en gratis e-bok funnet på Godfisk!
Club Sanwich med Torsk

Torsk er perfekt til hverdagsretten der tiden er knapp, familien er sulten og du har behov for en sunn, rask og smaksrik middag.

Men torsk egner seg også godt som festmat. Sett torsk på bordet når familie eller venner samles til et godt måltid og det blir garantert god stemning. Med sitt faste, hvite fiskekjøtt og sin delikate smak, passer torsken ypperlig til nettopp hverdag og fest.

Ingredienser
600 g torskefilet uten skinn og bein
1 ss grovmalt pepper
1 ts tørket timian
2 ss smør
1 ss olivenolje
100 g bacon
salt
Dressing:
2 dl lettrømme
1 ss sennep
1 ts sukker
Tilbrehør:
2 tomater
8 blader romanosalat
8 skiver landbrød

Fremgangsmåte

Skjær torsken i serveringsstykker. Bland pepper og timian, og vend torsken i krydderblandingen. Dryss torsken med salt og stek den i en blanding av smør og olivenolje, ca. 3 minutter på hver side. Stek baconet sprøtt og la det renne av på et tørkepapir.

Dressing: Bland sammen ingrediensene til dressingen. Smak til med litt sennep og sukker.

Tilbehør: Skjær tomatene i skiver, vask salaten og rist brødskivene. Legg torsk, bacon, dressing, tomat og salat på halvparten av brødskivene.

Legg resten av brødskivene over og server.

Advertisements