Dansk Egg- og Baconpanne

Dansk Egg- og Baconpanne

Danskene tar frokost alvorlig (som de gjør alle andre måltider) så en tørr brødskive med med et vilkårlig valgt pålegg vil neppe holde etter morgendusjen der nede. Denne deilige panneretten skulle kunne bevise poenget mitt – Ted

Ingredienser
200 g bacon
4 egg
2 strøkne spiseskjeer hvetemel
8 spiseskjeer melk
salt og pepper etter smak
klippet gressløk til pynt

Fremgangsmåte

[1] Stek baconet sakte i sitt eget fett til det er sprøtt. Fjern fra pannen og holde det varmt.

[2] Pisk eggene lett og rør inn mel og melk.

[3] Smak til med salt og pepper.

[4] Hell alt baconfettet bortsett fra en spiseskje ut av stekepannen.

[5] Varm pannen til middels varme og hell i eggeblandingen.

[6] Dekk pannen med et lokk og stek sakte til eggeblanding har stivnet.

[4] Legg baconet på toppen, dryss med gressløk og server straks fra rett fra pannen.

2 porsjoner

Advertisements