Det Er På Tide Å Brygge Juleøl.

075_tomtebrygg_03_thumb[4]
Ingredienser

15-20 liter liter vann2 flasker mørkt øl
1 ½ kilo sukker
1 flaske humle ekstrakt sirup (Tomtebrygg)
1 ss fersk gjær

Fremgangsmåte
Kok vannet og sett det til side til temperaturen når 35 C / 95 F. Løs opp sukker i vann og tilsett mørkt øl og humle ekstrakt sirup (Tomtebrygg). Bland godt.

Fjern 1 liter av væsken og rør inn gjæren godt inn i det før du heller det hele tilbake i blandekaret.

Fyll rene ølflasker med en gang og lagre dem mørkt og kaldt i 3 uker.

oppskrift fra: thornews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s