Enkle Martha Washington Sjokolade kuler

Easy Martha Washington Chocolate Candy_page_thumb[2]

Martha Washingtons julekuler er en juletradisjon for mange amerikanske familier. De er en godbit som er lett å lage og enda mer deilig å spise. Denne spesielle oppskrift på Martha Washington sjokoladekuler er uten koking og har bare noen få utvalgte ingredienser, noe som gjør de enda enklere å tilberede.

Alt du trenger for å lage dette hjemmelaget godteriet er semi-søte sjokolade chips, melis, sukret kondensert melk, pekannøtter, kokos og et par andre ingredienser. Dette er en av de gammeldagse godbitene som alle elsker, så du er sikker på å ha en vinner til julekaffen med denne oppskriften!

Blir ca: 48 stk
Avkjøling: 1 time

Ingredienser
9,5 dl melis *
115 g smør, romtemp (ikke smeltet)
116 g sukret kondensert melk
2,4 dl finhakket pekannøtter
2,4 dl kokos **, hakket i food prosessor
4,8 dl semi-søte sjokolade chips

Fremgangsmåte

[1] Rør sukker og smør sammen. (Denne blandingen skal bli tykk.)

[2] Tilsett melk, pekannøtter, og kokos.

[3] Rull til små kuler og avkjøl i minst en time.

[4] Smelt sjokoladen. Dypp godteri i sjokolade og la tørke på bakepapir.

Del og nyt!

* Hvis blandingen ikke blir tykk tilsett mer melis, 1 ss om gangen til tykk (tror cookiedeig konsistens)

** Bruk kokos som du finner i bakehyllen i butikken, vanligvis nær sjokolade chips og nøtter.

Oppskrift av: Paula fra callmepmc.com

Advertisements