Entrecôte av Svin med “Hot” Vri

En middagsoppskrift fra “Edelmiddag”
en gratis E-brosjyre utgitt av
gilde.no

Entrecôte av Svin med “Hot” Vri

Tallerknene på bildene i denne brosjyren  er delt i to:
Toppdelen viser ulike saftige og smakfulle retter av svinekjøtt.
Bunndelen viser ulike typer spennende tilbehør som smaker
veldig godt sammen med svinekjøtt.



Topp:
  Entrecôte av Svin med “Hot” Vri
Bunn: Ovnsbakt søtpotet og fennikel med honning

Ingredienser
En Entrecôte av svin
3 mellomstore søtpoteter
2 fennikel
1 hel hvitløk
2 ss olivenolje
Saften av en 1/2 sitron
1 ss honning

Fremgangsmåte

[1] Entrecôten brunes i smør i panne, krydres med finhakket hvitløk og chili på hver side. Etterstekes i ovn 5-6 minutter på hver side.

[2] Del fennikelen og søtpotet i tynne skiver og ha i en ildfast form sammen med hele fedd av hvitløk. Hell over olje, saften av litt sitron og honning og stek det mørt i ovnen i ca 20 minutter!

Advertisements