Eton Mess med Bringebær Og Pistasjenøtter

608_Raspberry Pistachio Eton Mess_thumb[4]

Få på deg fancy buksene, lag en dessert med bringebær og pistasjenøtter i dag og pynt den med spiselige blomster.

Ingredienser:
2,5 dl kremfløte
1,25 dl  konditori sukker
0,6 dl sukker
234 g bringebær
1,25 dl  pistasjenøtter, finhakket
12-14 3 cm tykke marengs, smuldret
Spiselige blomster

Fremgangsmåte:
[1]
Ha kremfløte i en liten bolle og pisk til myke topper former seg. Tilsett melis og pisk til stive topper former seg og sett blandingen til side.

[2] I en egen bolle, mos 225 g bringebær med sukker. Fold bringebærene inn i blandingen med pisket krem. deretter folder du inn smuldret marengs.

[3] Fyll høye glass med eton mess blandingen, garner med hele bringebær og finhakkede pistasjenøtter og til slutt topper du det hele med spiselige blomster.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s