Fersken Opp-nedkake

A recipe from an ad for Cling Peaches published
in Life magazine May 8th 1950

Ferskenoppnedkake

Ingredienser
1 boks ferskener, i skiver
0,6 dl smør eller margarin
1,2 dl brunt sukker (demerara), godt pakket
Cocktailbær
1 pakke cupcake mix

Fremgangsmåte

Tørk fersken grundig og tørk på papirhåndklær. Kombiner smeltet smør og brunt sukker i bunnen av en 23 cm firkantet kakeform. Ordne fersken og halvert cocktailbær på sukkerblanding. Bland cupcake mixen i henhold til beskrivelsen på pakken. Hell halvparten av røren over frukten i formen. Bak kaken i en moderat ovn (180 C) i ca 35 minutter. Hvelv formen på et serveringsfat. La formen stå over kaken et øyeblikk før du fjerner den. Server kaken varm.

Serverer 6

Bruk gjenværende røre til a lage cupcakes
Cling Peach Advisory Board

Advertisements