Fisk i Karrisaus

Fisk i Karrisaus

Dette er en lettvint fiskegryte som du lager mens potetene eller risen koker. Bruk fersk fiskefilet eller halv tint fiskeblokk

Ingredienser
3 ss margarin
1 hakket løk
3 ss hvetemel
1/2 – 1 ts karri
4 dl melk
1 ts salt
600 g fiskefilet (f.eks. torsk, hyse, sei)
300 g blandede grønnsaker etter smak

Fremgangsmåte

  [1] La margarin og løk surre i en kjele noen minutter til løken er blank.

[2] Rør inn mel og karri og spe med melk. La sausen få et oppkok.

[3] Tilsett fisken delt i passe stykker.

[4] La gryta trekke på svak varme i ca. 10 minutter til fisken er nesten ferdig.

[5] Tilsett grønnsakene og la det stå på plata under lokk noen minutter til.

Serveres med kokte poteter eller ris.

Advertisements