Fisk på Spinatbunn

En klassisk skandinavisk fiskeoppskrift funnet i “Mat For Alle”
utgitt av Tiden Norske Forlag i 1985

Fisk på Spinatbunn

Dette er en måte som kanskje kan få barna til å spise den fryktede spinaten, hvis du kan få dem til å spise fisk da

Ted
Winking smile

Nederste rille i ovnen
Ovnstemperatur: 200° C
Steketid: 40 – 45 minutter

Ingredienser
1 pakke dypfryst spinat
400 g torsk/sei
Ostesaus:
4 dl melk
2 ss hvetemel
1/4 ts salt
100 g revet ost
strøkavring

Fremgangsmåte

Legg tint spinat i bunnen av en ildfast form. Skjær fiskefiletene i skiver og fordel dem utover spinaten.Lag saus og hell den over fisken og spinaten. Strø kavring over. La retten steke ved 200° C på nederste rille i 40-45 minutter. Server kokte poteter og revet gulrot til.

Advertisements