Fiskefileter med Purre

En lunsjoppskrift funnet i “Mat for Travle” utgitt av
Hjemmets Kokebokklubb i 1982

Fiskefileter med Purre

4 porsjoner
Tilberedningstid: Ca. 10 min.
Koketid: 5-10 min.
Kan ikke fryses
Ingredienser
1 -2 pakker dypfryste panerte fiskefileter
50-75 g smør
salt og pepper
3-4 purrer
vann + salt
Dressing:
4 1/2 ss olje
2 ss eddik
salt
Nymalt pepper
1 hakket, hardkokt
egg
Finklippet persille

Fremgangsmåte

[1] Skyll purrene og skjær dem i like store biter. Kok dem møre i lettsaltet vann. La purrebiter renne godt av og avkjøl dem.

[2] Bland dressing av olje, eddik, salt og pepper, og legg i de kalde purrebitene. Dryss hakket egg og persille over, og la purren trekke til retten skal serveres.

[3] Stek fiskefiletene på begge sider i lettbrunet smør i en stekepanne. Fisken og purren anrettes på tallerkener og serveres med litt kaldt smør til.

Advertisements