Flatbrød med To Ingredienser

En enkel flatbrødoppskrift funnet på Better Homes and Gardens
Flatbrød på To Ingredienser

Prøv å tilsette favoritt smakene dine som krydder eller urter
til disse seige flatbrødene.

Ingredienser
6 dl ren gresk yoghurt
6 dl mel1 ts bakepulver

2 ts ønsket smakstilsetning, for eksempel pizza krydder
eller basilikum (valgfritt)

Fremgangsmåte

[1] I en stor bolle rør sammen yoghurt, mel og ønsket smakstilsetning (hvis du bruker det) og rør med en treskje til en deig dannes, tilsett mer mel etter behov. Overfør til en melet overflate og kna deigen ved å brette og forsiktig å presse den sammen10 – 12 ganger eller til deigen er glatt. Del deig i 8 baller (ca. 12 cm). Dekk deigen og la stå i 20 minutter. kjevl ballene ut til 23 cm brød, omtrent 4 mm tykke. Sett de  til side.

[1] Varm en nonstick 12-tommers stekepanne over middels høy varme. Pensle pannen lett med olje. Legg i  et flatbrød og stek 1 til 2 minutter eller til brødet blåser seg opp, snu en gang. (Merk: det hjelper til å presse brødet flatt med en stekespade etter å ha snudd det) Gjenta med de resterende brød.

Advertisements