Foliepakket Turmat

Foliepakket turmat_joker_page

Når man skal på tur og sekken fort blir full og tung, blir man fort oppmerksom på hva ting man har med egentlig veier. Da kan det være lurt å lage i stand ferdige turpakker som denne. Denne maten gjør godt for en sulten og sliten kropp.

Ingredienser
4 grillpølse
1 løk
2 tomat
1 purre
1 grønn squash
4 ts olje
4 ts provencekrydder
4 ark aluminiumsfolie

Slik gjør du

[1] Del opp pølser og grønnsaker i passe biter/skiver.

[2] Riv aluminiumsfolie i passe store ark og pensle dem med olje. Legg pølser og grønnsaker i, og topp det hele med provencekrydder. Pakk det tett og godt.

[3] Legg pakkene med skjøten opp i glørne på bålet – og la dem “trekke” i varmen i ca. 20 minutter.