Frokost i et Rundstykke

Oppskrift på en leirbålfrokost funnet på blog.koa.com
Frokost i et Rundstykke

Ingrediensene til denne frokosten kan forberedes på forhånd,
pakkes i plastbokser og la hver og en fylle sine egne rundstykker
ved ved leirbålet.

Blir fire porsjoner

Ingredienser
4 store rundstykker, hele
2 ss smør, smeltet
4 skiver bacon
4 egg
2 ss hakket ristet rød paprika
2 ss hakket vårløk
1 1/2 dl revet cheddar

Veibeskrivelse

[1] Bygg et godt lag av glør på den ene siden av leirbålet og plasser grillristen din over dem. Kutt bare toppene av rundstykkene forsiktig og hul dem ut. Pass på at du har nok igjen i bunnen og sidene slik at egget ikke vil lekke ut.

[2] Legg en baconskive i bunnen av hvert rundstykke. Fyll på med et rått egg og fordel den ristede paprikaen, vårløken og osten mellom de fire rundstykkene.

[3] Pakk hvert rundstykke inn i tykk aluminiumsfolie og legg foliepakkene på grillristen. Bak rundstykkene i 15-20 minutter til eggene har stivnet. Vend pakkene etter 12 til 15 minutter og gi de 3 til 5 minutter på den siden og.