Fudge fra Smith College

smith-college-fudge_page_thumb2_thumb

[1] Smelt en 0,6 dl smør. Bland sammen i en egen bolle 2,3 dl hvitt sukker, 2,3 dl brunt sukker, 0,6 dl mørk sirup og en 1 dl fløte.

[2] Tilsett smøret blandingen, og etter at det har har begynt å koke fortsette koking i to og et halvt minutt, under rask omrøring.

[3] Deretter tilsettes to ruter av Baker’s Premium No. 1 sjokolade*, skrapt fint. Kok dette i fem minutter, rør det først raskt, og deretter saktere mot slutten.

[4] Etter at det har blitt tatt vekk fra platen, tilsett en og en halv teskjeer av vanilje. Deretter rører du hele tiden til massen tykner. Hell i smurt pfirkant form og satt på et kjølig sted.

[5] Skjær fudgen i nette firkanter når deblandingen har stivnet.

* 1 rute Baker’s Sjokolade tilsvarer 7 gram så du kan bruke 14 gram vanlig kokesjokolade