Fyllet Isbergsalat

En vegetarforrett-oppskrift funnet i “Knudsen Recipes For Greater Food Value” utgitt av Knudsen Creamery Co i 1957Fyllet Isbergsalat

Ingredienser
1 (85 g) kremost
3 ss rømme
1/4 ts worcestershire saus
1 ts sitronsaft
1/2 ts salt
3 ss hakket skrelt tomat
2 ss revet skrelt gulrot
1 ss hakket grønn paprika
1 ss hakket vårløk
1 ss hakket selleri
2 ts hakket persille
1 stort isbergsalathode

Fremgangsmåte

Bland kremost, rømme, worcestershire saus, sitronsaft og salt. Tilsett hakkede grønnsaker. Hull ut kjernen og senteret av salathodet. Fyll hulrommet med grønnsak/kremost fyllet. Pakk salathodet inn i aluminiumsfolie. Avkjøl i 5 eller 6 timer. Del salathodet i 6 båter og server.

6 porsjoner

Advertisements