Fylte Cannelloni med Jarlsberg, spinat og prosciutto

En ost- og pastaoppskrift funnet på “10 inspirerende oppskrifter med Jarlsberg” fra en gratis e-brosjyre utgitt av tine.no
Fylte Cannelloni med Jarlsberg, spinat og prosciutto

Du trenger
Cannelloni pasta til 4 porsjoner
1 dl crème fraiche
100 g revet Jarlsbergost
75 g babyspinat
100 g prosciutto skinke
Salt og pepper
Revet Jarlsberg til topping
1/2 potte basilikum

Slik gjør du

Varm ovnen til 200 grader. Bland sammen Crème fraiche, Jarlsberg, babyspinat og revet prosciutto skinke. Bland alt sammen til en røre og smak til med salt og pepper. Fyll cannellonirørene med fyllet. Legg de i en ildfast form og avslutt med litt revet Jarlsberg oppå.

Stek i ovnen ca 20-30 min til pastaen er myk. Serveres med fersk basilikum.

Advertisements