Fylte Koteletter

En smakfull måte å servere koteletter på funnet i “Svinekjøtt –
Spennende og enkelt” en gratis e-brosjyre funnet på
matprat.no

Fylte Kotteletter

4 porsjoner

Ingredienser
4 tykke koteletter
4 tykke skiver Jarlsbergost
4 skiver spekeskinke
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss smør/olje til steking

Slik gjør du

[1] Del koteletten vannrett inn mot benet og legg ost og spekeskinke i “lommen”.

[2] Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem på god vame – ca. 3 minutter på hver side, til de er gyllenbrune.

[3] Slå av platen og legg lokk delvis over pannen. Etterstek i ca. 5 minutter. Åpne litt på “lommen” for à se om kjøttet har skiftet farge helt igjennom.

Server med for eksempel poteter surret i persille og en salat.

Advertisements