Fylte Rundstykker

En rask oppskrift funnet i “Mat for Travle” utgitt av
Hjemmets Kokebokklubb i 1982

Fylte Rundstykker

4 porsjoner
Tilberedningstid: 5 min.
Steketid: 12-15 min.
Ovnstemperatur: 225° C
Kan fryses.

Ingredienser
300-400 g tykk kjøttsaus
8 rundstykker
1 dl revet ost

Fremgangsmåte

[1] Skjær et lokk av rundstykkene og ta ut det meste av innmaten. Lokk og innmat kan ristes i ovnen, males og brukes som rasp.

[2] Fyll brødene med kjøttsaus, dryss ost over og gratinér dem i ovnen i ca. 12 min. eller som angitt. Brødene kan pakkes inn i folie for ikke å bli brent, men la det være en åpning øverst slik at osten gratineres.

Server fylte rundstykker som lunsj eller aftensrett med blandet grønn salat som tilbehør.

Advertisements