Gratinerte Grillpølser

Tre spenstige pølseoppskrifter funnet på gilde.no
Gratinerte Grillpølser

Kom i lørdagsstemning med gratinerte grillpølser i tre ulike varianter.

Tilbredningstid: 25 min
4 porsjoner

Ingredienser
Currygrill:

4 stk grillpølser
4 stk pølsebrød
3 ss hakket løk
3 ss eple i terniner
ost
karri
Cheddar og Bacongrill:
4 stk grillpølser
4 stk pølsebrød
3 ss hakket løk
bacon
sennep
ketsjup
ost
sylteagurk
Salsagrill:
4 stk grillpølser
4 stk pølsebrød
3 ss hakket løk
4 ss salsa
ost
chili

Fremgangsmåte

[1] Legg pølsebrødene med pølser i i en ildfast form tett i tett, slik at de ikke faller.

[2] Curry Grill: Fordel hakket eple og reven ost på de 4 pølsene, dryss over litt karri.

[3] Salsa Grill: Fordel hakket løk, salsa og ost på de fire pølsene. Legg på litt chili om ønskelig.

[4] Cheddar og Bacon Grill: Fordel ketchup og sennep i bunnen av pølsebrødet, fordel bacon-skivene og osten på de 4 pølsene, topp det hele med litt sylteagurk.

[5] Gratiner pølsene på 225° C til osten er gylden, ca 10 minutter.