GriIlede Lakseskiver

GriIlede Lakseskiver

4 porsjoner

Hovedingredienser
1 kg laks skåret i skiver (ca 250 g hver)
2 ss olje
1 ts salt
2 ss knust kavring
Tilbehør:
kokte poteter
sauce hollandaise or sauce tartar
agurksalat
sitron
dill

Fremgangsmåte

[1] Pensle fiskeskivene med olje. Strø på salt, og vend fisken i knust kavring.

[2] Grillristen må være meget varm og børstet ren før fisken legges på. Brun fiskestykkene raskt på grillen for å få et mønster. Snu fiskestykkene slik at det blir et rutemønster. Gjør likedan på den andre siden. Steketiden er ca. 10-15 minutter avhengig av tykkelsen. Når ryggbenet fjernes lett, er fisken ferdig.

[4] Anrett laksen på varme tallerkener, og pynt med sitron og dill.

[5] Server kokte poteter, sauce tartar eller sauce hollandaise og agurksalat til.

Advertisements