Grillspyd med Kamskjell og Kongereker

Grillspyd med Kamskjell og kongereker_page

Grillspyd med kamskjell- og kongereker. Marinert i urtesmør, servert med syrlig sitrussalat og persilleaioli. Med høy varme og kort tid, blir disse grillspydene til en rask, smakfull forrett.

Ingredienser
16 stk kamskjell , du kan bruke tinte kamskjell
16 stk rå kongereker
4 ss urtesmør
1 stk appelsin
1 stk grapefrukt
1 stk lime
1 stk sitron
2 ss olivenolje

Fremgangsmåte

[1] Tre kamskjell og kongereker på grillspyd og vend de i urtesmør. La dem gjerne ligge kjølig for å marinere i ca 30 min før de stekes.

[2] Skjær filetene av sitrusfruktene og press resten av saften ut av fruktene. Bland med olivenolje.

[3] Stek eller grill spydene på høy varme i ca 2 minutter på hver side til de er gyllne og gjennomstekte.

[4] Server grillspyd på en seng av sitrus fileter og drypde med olivenolje / sitrus juice blandingen.