“Gul Panne” med Røkelaks

En enkel og rask middagsoppskrift funnet på rema.no
“Gul Panne” med Røkelaks

Omelett å lage! Egg og røkelaks, en klassisk kombinasjonog like egnet til en enkel familiemiddag som til påskefrokosten. Rett og slett oppskriften på en perfekt påskepanne – fiks ferdig på få minutter.

Klar på ca 25  minutter

Ingredienser
½ blomkål
8 egg
8 ss vann
1 purre
salt og pepper
3 ss solsikkeolje
1 pose ruccula salat
100 g røkt laks, skivet

Fremgangsmåte

[1] Sett ovnen på 180˚ C.

[2] Kutt blomkål i små buketter og kok den knapt mør.

[3] Visp sammen egg, vann, finsnittet purre, salt og pepper. Varm opp en panne med solsikkeolje. Ha i  eggeblandingen og stek pa middels varme i 3-4 minutter. Tilsett blomkål når blandingen har stivnet litt.

[4] Sett pannen i ovnen og stek videre i 6-7 minutter til eggene har satt seg. Server med ruccula og røkelaks på toppen.

Kokkens tips: Bruk en panne med teflonbelegg sa setter ikke omeletten seg fast i bunnen.