Gul Thaikarri med Kylling og Cashewnøtter

En velkrydret middagsoppskrift funnet i “Healthy Recipes
with Dairy Fooden gratis e-bok utgitt av Dairy Australia

Gul Thaikarri med Kylling og Cashewnøtter

Serverer 4

Ingredienser
Kokosoljespray/ kokosolje
2 fedd hvitløk, knust
2 teskjeer fint revet ingefær
3 korianderrøtter, godt vasket og finhakket
2 ts Thai gul karripasta
300 g kyllingbryst, kuttet i 1½ cm stykker
300 g gresskar, kuttet i 2 cm terninger
125 g grønne bønner, trimmet og kuttet i to
4 modne tomater, hakket
2,5 dl fettredusert naturell yoghurt
2,5 dl bønneskudd
0,6 dl ferske korianderblader
2 ss rå cashewnøtter, ristet og hakket
5 dl kokt basmatiris, til serveringen

Fremgangsmåte

[1] Spray eller smør en dyp, non-stick stekepanne eller wok med kokosolje og sett den over middels varme. Fres hvitløk, ingefær, korianderrot og karripasta i 1-2 minutter eller til blandingen dufter godt. Rør i kylling, gresskar, bønner og tomater, kok opp, legg på et lokk, reduser varmen og kok i 10-15 minutter eller til kyllingen og gresskaret er møre.

[2] Fjern karrien fra varme og rør inn yoghurt.

[3] Server karriretten med ris toppet med bønneskudd, korianderblader og cashewnøtter.

Advertisements