Gyllen Potetsalat

En oppskrift fra “A Picture Treasury of Good Cooking” –
A Tested Recipe Institute Cook Book” utgitt i 1953

Gyllen Potetsalat

Ingredienser
1 liter kalde kokte poteter, i terninger
1 liten løk, hakket
2 ss hakket persille
2,5 dl hakket selleri
1 ts salt
Sennepssalatdressing *
Frisk, sprø salat

Fremgangsmåte

Bland poteter, løk, persille, selleri og salt. Hell over sennepsalat-dressingen og rør forsiktig det er godt blandet. La stå ca 1 time. Ordne salatblader i salatbolle. Legg potetblanding på salatbladene og garner med skivede tomater og agurker, om ønskelig.

Blir 6 til 8 porsjoner.

* Senneps Salat Dressing

Ingredienser
4 ss lys sennep
2 ss matfløte eller Vikingmelk
2 ss sukker
2 ss eddik
1/4 ts salt
Dash pepper

Bland alle ingrediensene og rør med en stavmikser til dressingen er lett og luftig.

Blir ca 1,5 dl