Havredrømmer

En oppskrift på deilige små konfektkuler funnet på godt.no
Havredrømmer

En liten lekker godbit på julens godtefat. Prøv disse
deilige “konfektene” med havregryn og marsipan.

Ingredienser
225 g marsipan
150 g meierismør
4 ss kakaopulver
3 dl havregryn, lettkokte
1 dl kokosmasse

Slik gjør du

[1] Riv marsipanen grovt. (Dersom marsipanen er svært myk, kan det være lurt å legge den et par timer i fryseboksen)

[2] Arbeid romtemperert smør inn i marsipanen. Du kan godt bruke en kjøkkenmaskin.

[3] Tilsett kakaopulver og havregryn og rør alt godt sammen.

[4] Lag små, runde kuler (10-20 gram) og rull dem i kokosmasse.

[5] La kulene stå kaldt til de skal spises.

[6] Oppbevar kulene i en lufttett boks. Legg gjerne litt bakepapir mellom lagene når de oppbevares.

Tips: Havregrynene smaker ekstra godt hvis de røstes litt i pannen først.

Advertisements