Hjemmelagede Cajun Tortillachips

En velkrydret snackoppskrift funnet på BBC Good Food
Hjemmelagede Cajun Tortillachips

Ovnsbak tortilla til knasende trekantchips smakt til med en tradisjonelle Louisiana krydderblanding og server de med dip.

Ingredienser

2 ss olje

1 ss Cajun krydderblanding *

8 vanlig tortilla

* 2 ts salt

2 ts hvitløkspulver

2 1/2 ts paprika

1 malt svart pepper

1 ts løkpulver

1 ts cayenne pepper

1 1/4 ts tørket oregano

1 1/4 ts tørket timian

1/2 ts røde pepperflak (valgfritt)

Rør sammen salt, hvitløkspulver, paprika, sort pepper, løkpulver, cayennepepper, oregano, timian og rød pepperflak til jevnt blandet. Oppbevares i en lufttett beholder.

Fremgangsmåte

Varm opp ovnen til 180 C / 160 C vifte / gass 4. Bland oljen med Cajun krydderblandingen. Pensel krydret olje over tortillas, stable tortillaene oppå hverandre etter hvert. Klipp bunken i 8 trekanter. Separér trekantene og fordel de jevnt på ovnsplater og bak de i 6-7 minutter til de er gylne og sprø.

Advertisements