Hjemmelaget Eggesalat

Et klassisk koldtbordtilbehør funnet på mills.no
Hjemmelaget Eggesalat

Eggesalat er en klassiker som passer både til brødskiven, koldtbordet og spekematbordet. Her er det tilsatt sennep og vårløk i eggesalaten for ekstra god smak og runder den av med frisk smak av syrlig sitron. Prøv denne neste gang du inviterer gjester, eller lag den til frokosten eller matpakken.

Antall porsjoner:  4

Ingredienser
6 stk hardkokte egg, grovhakket
165 g ekte majones
2 ss vårløk, finhakket
1 ts sterk, søt sennep
1/2 ts sukker
1/4 sitron, saften

Slik gjør du

[1] Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte.

[2] Grovhakk eggene, finhakk vårløken og ha det i en bolle.

[3] Bland sammen majones, sennep, sukker og sitronsaft i en bolle. Tilsett egg og vårløk, og rør forsiktig rundt.

Advertisements