Hønsesalat Queen Victoria

hønsesalat queen victoria_page

Personer: 6
Forarbejde: 15 minutter
Tilberedning: 5 minutter (uden trækketid)

Ingredienser
1 kogt høne
Marinade:
5 spsk. olie
4 spsk. eddike
Salt 1
hvid peber
paprika
Desuden:
2 løg
6 tomater
1 ds. aspargessnitter
1 ds. majskerner

Fremgangsmåde

[1] Pil skindet af hønen og skær kødet fra benene. Del det i små ensartede stykker.

[2] Rør olie og eddike sammen. Smag til med salt, peber og paprika. Hæld marinaden over hønsekødet og lad det trække 15 minutter.

[3] Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Flå tomaterne og skær dem i kvarter. Lad asparges og majs dryppe af. Bland løg, tomater, asparges og majs med hønsekødet. Smag til og lad salaten trække endnu 10 minutter.

Hønsesalat Queen VictoriaAnret den i en skål og server med lune flûtes eller ristet brød og smør.

Advertisements