Hummersalat

En skalldyroppskrift funnet i  “Old Gloucester Sea Food
Recipes” utgitt av  Frank E Davis Fish Company i 1932Hummer Salat

I gamle dager, i Nova Scotia hvor mye hummer alltid har blitt fanget, var barna flaue over å ha med seg hummersmørbrød på skolen fordi det betydde at de var fattige. Folk der kalte hummer for “havets kakerlakker.” Så plutselig i begynnelsen av 1900-tallet, ble hummer en delikatesse i New York, og en hummerrett på en fasjonabel restaurant var blant de dyreste på menyen. Merkelig verden vi lever i.

Ingredienser
1 boks hummer
Salatdressing
Salat blader
Selleri hvis ønskelig
Oliven
Hardkokt egg

Fremgangsmåte

Kutt hummerkjøttet i 1,5 cm terninger. Bland med en liten mengde salatdressing og server på friske, sprø salatblader. Garnér med oliven og skiver av hardkokt egg hvis du ønsker det. Salaten skal lages like før servering og holdes på is til siste øyeblikk.

Advertisements