Hyse og Potet Form

haddoc & potato layer_-what-a-team-advertising-recipe-booklet-from-asda-superstores_1976_page_thumb[2]

450 g frosne hysefileter, tinte
100 g sopp i skiver
40 g  smør
40 g hvetemel
300 ml fersk melk
175 g English Cheddar ost, revet
1/2 løk, finrevet
salt og pepper
2 middels poteter, i veldig tynne skiver
75 ml fløte, temperert
hakket persille, til pynt (valgfritt)

Metode

[1] Fjern skinnet fra hysefiletene og legg dem i en ildfast form eller i individuelle posjonsformer Strø skivet sopp over.

[2] Smelt smør i en kjele. Rør inn mel og varm opp i 2 minutter, fjern fra varmen og blande i melk gradvis. Sett tilbake til på platen og kok videre i noen minutter. Rør inn 150 g revet ost og hakket løk. tilsett krydder og hell over fisken.

[3] Ordne potetskivene så de dekker fisk og saus helt. dryss med salt og pepper. Øs kremfløte over potetskivene og dryss med resten av osten.

[4] Stekes ved 200 C  i 50 minutter. Pynt med hakket persille før servering.

4 porsjoner.

Advertisements