Indisk Kyllingsuppe

214_indisk kyllingsuppe_thumb[3]
En deilig suppe med en eksotisk touch. En fyldig suppe du blir mett av.

Ingredienser:
5 g frisk ingefær
3 stk hvitløk fedd
1 stk rød chili
2 ss smør
3 stk gulrot
1 stk eple
2 stk løk
1 ss hot curry
2 l hønsekraft (kraft fra kokt høne)
1 stk kylling (800 g) ferdiggrillet
3 dl matfløte
1 ts salt
0,5 ts malt hvit pepper
12 blad frisk koriander

Fremgangsmåte:
Riv ingefærrot og finhakk hvitløken. Del chilien på langs og fjern frøene. Finhakk chilien.

Fres ingefær, hvitløk og chili mykt i smeltet smør i en romslig gryte. Tilsett revne gulrøtter, eple og løk. Dryss over curry. tilsett hønsekraft eller buljong.

La alt få et oppkok og kok i 10 minutter. tilsett kyllingkjøtt i biter, matfløte og smak til med salt og pepper. Dryss over fersk koriander før servering og server med nanbrød.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s