Indrefiletmedaljonger av Svin

En middagsoppskrift fra “Edelmiddag”
en gratis E-brosjyre utgitt av Gilde.no

Indrefiletmedaljonger av Svin

Tallerkenene på bildene i denne brosjyren  er delt i to. Toppdelen viser ulike saftige og smakfulle retter av svinekjøtt. Bunndelen viser ulike typer spennende tilbehør som smaker veldig godt sammen med svinekjøttet.

Topp: Indrefiletmedaljonger av Svin

Skjæres i 3 cm tykke skiver. Stekes i panne 2-3 minutter på hver side. Smaksett med salt, pepper og grovhakket salvie mot slutten av steketiden.

Bunn: Couscous Salat

Ingredienser
1/2 pk couscous
3 fedd knust hvitløk
1/2 liter buljong etter ønske
5 ss olivenolje
50 g rosiner
1 appelsin uten skall i biter
1/2 hakket rødløk
1/2 rødløk i båter
2 ss hakket mynte
3 milde grønne eller røde chili
8-10 cherrytomater
Litt revet fersk ingefær

Fremgangsmåte

Kok opp buljongen med den hakkede rødløken, hvitløk og olje. Trekk kjelen til side og ha i couscousen. La den svelle ferdig. Vend inn bløtlagte rosiner, 1/2 rødløk i båter, chili, urter og appelsin. Smak til med salt og pepper. Pynt med lime.