Involtini di Vitello alla Neapolitana – Fylte Kalveruller

involtini di vitello alla neapolitana_page_thumb[3]

500 g kalvefilet, skåret i 8 tynne skiver
8 tynne skiver kokt skinke eller bacon
25 s Brødsmuler, dynket i melk og klemte tørr
3 ss rosiner
25 g  pinjekjerner eller forvellet slivered mandler
4 ss revet Parmesan ost
2 ss hakket persille
salt og pepper
1 ss olje
25 g smør
150 ml tørr hvitvin
persille til pynt

Legg kalvekjøttet mellom bakepapir og slå forsiktig for å flate ut. Dekke hver stykke kalvekjøtt med en skive skinke eller bacon.

Bland sammen brødsmuler, rosiner, nøtter, ost og persille, og smak til med salt og pepper. Rull opp kalvekjøtt skivene og sikre hver enkelt med en cocktailpinne.

Varm olje og smør i en panne, tilsett kalvekjøtt rullene og stek til lett brunet. Hell i vinen, dekk og kok veldig forsiktig i 20 til 25 minutter til de er møre, snu rullene en gang.

Overfør ruller til et oppvarmet serveringsfat og holde varm. Kok opp saftene i pannen under omrøring, og kok til godt redusert. Øs saftene over kjøttet, pynt med persille og server umiddelbart.

4 porsjoner

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s